Samenkomsten

Hoe werkt het tijdens een samenkomst

Iedere zondag komen wij samen om 10:00 uur tot ongeveer 11:45 uur. Zo'n 'samenkomst' houden wij om God te verhogen en te aanbidden en om Hem beter te leren kennen. Wij vinden niet dat elke samenkomst precies dezelfde structuur moet hebben, maar we hebben wel een aantal elementen die terugkomen in onze diensten, zoals bijvoorbeeld muziek en een boodschap.

Wij willen ook met muziek God verhogen en doen dat met een band, in zowel Nederlands- als Engelstalige liederen. De boodschap is praktisch en relevant, waarbij het woord van God in de bijbel steeds het uitgangspunt is.

Baby's, kinderen en jongeren

Tijdens de samenkomst is er crèche voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar, en er is kinderdienst voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor de tieners en jongeren hebben wij ook activiteiten, maar die vinden plaats buiten de samenkomsten om.

Vriendenmaaltijd

Wij hechten veel waarde aan het ontmoeten van elkaar. Daarom organiseren wij Vriendenmaaltijden, waarbij iedereen voedsel mag meenemen omdat te delen en gezamenlijk een lekkere maaltijd te hebben. Niet alleen voor leden, maar ook -of juist- voor de gasten! Voor de eerstvolgende vriendenmaaltijd kun je in de agenda kijken.