CGS intro (Ablaze Drenthe)

Drenthe Ablaze

The River Foundation organiseert DRENTHE ABLAZE! We organiseren dit om lokale kerken bij elkaar te brengen en aan te vuren om de stad te bereiken. We doen dit door een combinatie van Revival samenkomsten, Evangelisatie Training & Outreach. Dit 2-daagse evenement wil je niet missen! Drenthe Ablaze zal een tijd zijn van het bereiken van de verlorenen, en het aansteken van een opwekkingsvuur in JOU! Het zullen twee avonden zijn in de aanwezigheid van God, met op de zaterdagmiddag een Evangelisatiecursus voor alle geïnteresseerden.

Wie zijn wij

Christengemeente Shekinah (voorheen Christelijk Centrum Assen), is opgericht in januari 2009 door een groep mensen die de visie hadden om een gemeente te stichten die naar buiten gericht is. Wij als gemeente geloven dat het evangelie bekend maken meer is dan diensten houden: het omzien naar mensen buiten de kerk is minstens zo belangrijk.

Onze waarden en normen

(Aan)bidden

(Aan)bidden

De gemeente is een plaats waar we elkaar en anderen bemoedigen met gebed. Waar we mogen bidden voor genezing en woorden mogen ontvangen van de Heilige Geest. Dit alles om God groot te maken en te eren!

Bouwen

Bouwen

Wij willen bouwen aan relaties: binnen families, generaties en de gemeente. Onderwijs, training en profetieën helpen ons om te bouwen in Gods koninkrijk. Het stelt ons in staat om anderen te helpen en te inspireren.

Bewegen

Bewegen

De liefde van Jezus brengt ons in beweging. We willen de blijde boodschap (helpen) verkondigen in Assen, Drenthe, Nederland en de rest van de wereld.

Geloven

Geloven

Wij geloven in een levende relatie met Jezus Christus, de Zoon van God. Hij is voor onze zonden is gestorven en ons daarmee vrije toegang geeft tot God, die we vader mogen noemen. Dit is niet alleen voor ons, maar voor iedereen de Jezus erkent als verlosser.