Jeugd & tieners

Lees meer over onze jeugd & tiener activiteiten

Je bent jong en je wilt wat? Te gek! In de bijbel vind je heel veel jonge mensen die door God geroepen en gebruikt werden.

Wij willen een plek bieden waar jongeren hun vrienden graag mee naar toe nemen en waar ze kunnen groeien in het navolgen van Jezus.

Tieners (12-16)

Tiener zijn is onwijs tof. Je mag en je kunt steeds meer en de wereld lijkt steeds groter te worden. Ook betekent tiener zijn dat je steeds meer jezelf mag zijn. God ziet hoe je ouder wordt en daar geniet hij van. Als tienergroep willen wij samen God zoeken en leren kennen, maar wij willen ook elkaar goed leren kennen en een hechte groep worden. Dat kan op allerlei manieren, dat hoeft niet altijd met een bijbelstudie! Je zult verbaasd zijn van onze vette groep!

Kom je ook een keer langs? Als je niet zo goed weet hoe, dan kun je via de contactpagina met ons in contact komen. Tot ziens!

Jeugd (17+)

Wanneer je volwassen wordt krijg je op veel vragen antwoorden, maar tegelijkertijd ontstaan nog meer vragen. Bijvoorbeeld over God en de kerk, of over samenwonen en trouwen; roken; dood en geboorte; werk en studie; Zoveel zaken lijken niet te kloppen of zijn onduidelijk. Bij de jeugdgroep willen wij samen in vraagstukken duiken die je tegenkomt bij het volwassen worden. We willen een serieuze tijd hebben, maar ook veel lol hebben met elkaar.

Als jij antwoorden wil op de vragen van vandaag, of juist antwoorden denkt te hebben, dan dagen wij je uit om langs te komen. Als jij dat wilt, dan kun je met ons contact opnemen!