Groeigroepen

Informatie over onze groeigroepen

Wil je graag meer betrokken raken bij Christengemeente Shekinah? Of wil je diepere vriendschappen opbouwen met medebezoekers? Sluit je aan bij een groeigroep!

Groeigroepen?

Door middel van groeigroepen willen wij iedereen de mogelijkheid geven om vrienden te maken, te groeien in geloof en om elkaar te ontmoeten in een veilig milieu. Tweewekelijks kom je bij elkaar in een groep van ongeveer 7 tot 8 personen van verschillende leeftijden en achtergronden in een ontspannen en warme atmosfeer. Sommige avonden zul je diep in Gods woord duiken, andere avonden worden getuigenissen verteld, soms zal je de hele avond bidden: centraal staat dat je God en elkaar beter zult leren kennen!

De groeigroep is niet weg te denken uit de gemeente. Je kunt pas krachtige onderlinge gemeenschap beleven, als deze in de kleine groep uitgewerkt wordt. In de zondagse samenkomst kom je als hele gemeente samen om God te aanbidden en om Zijn Woord te ontvangen. In een groeigroep, waar de gemeente is onderverdeeld, trek je nauwer met elkaar op. Je leert elkaar beter kennen door je hart met elkaar te delen, elkaar te bemoedigen, elkaar te troosten en te versterken. Vanuit de vriendschap die ontstaat is er zorg voor elkaar. De groeigroep functioneert net als een gezin; het is de plaats waar je mag leren met elkaar om te gaan zoals Jezus met ons omgaat.

Elke groeigroep heeft één of twee leiders die de avond invullen en waarbij je terecht kunt als er vragen zijn. We houden bij de indeling van de groeigroepen zoveel mogelijk rekening met de regio of wijken.

Als je graag ook een groeigroep wil bezoeken, meld je dan aan door contact met ons op te nemen.